It is currently Mon Jun 26, 2017 10:16 am



Welcome
Welcome to britishgashive

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. In addition, registered members also see less advertisements. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!





 Page 1 of 1 [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: No common on Hive 2 Dual Channel Receiver
PostPosted: Thu Dec 01, 2016 4:22 pm 

Joined: Thu Dec 01, 2016 4:02 pm
Posts: 1
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
Hi.

I currently have a Salus IT500 2 channel system (Heating and separate hot water megaflow). The wiring on the Salus receiver is:

Live
Neutral

Hot Water: common 1 and NO

Heating: common 2 and NO

The common are not wired together or to the mains as they come from the old timer switches that were originally connected to the boiler.

On the hive dual channel receiver there appears to be no Common. I would really appreciate it I could get help in wiring it. to have the same functionality

Many thanks

Tony


Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

cron

suspicion-preferred