It is currently Thu May 25, 2017 6:18 pm



Welcome
Welcome to britishgashive

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. In addition, registered members also see less advertisements. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!





 Page 1 of 1 [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Receiver won't fire boiler
PostPosted: Sun Nov 27, 2016 9:29 pm 

Joined: Sun Nov 27, 2016 9:24 pm
Posts: 1
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
Hi there - installed hive with a combi boiler and got everything to connect but when I programme the thermostat the receiver won't fire the boiler. When I make a change on my phone I can hear the receiver click but the boiler just won't fire.

When I installed the receiver it was just a case of removing the old one and putting the hive receiver straight on to the existing backplate. I just relied on the exiting wiring so I am wondering if the old thermostat wiring is the issue. As soon as I put the old receiver on again the boiler fired up straight away.

Any help would be appreciated
Thanks
D


Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

cron

suspicion-preferred