It is currently Mon May 29, 2017 6:53 pm



Welcome
Welcome to britishgashive

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. In addition, registered members also see less advertisements. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!





 Page 1 of 1 [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Replace Danfloss TP500 with Hive 2
PostPosted: Mon Nov 28, 2016 10:56 am 

Joined: Mon Nov 28, 2016 10:54 am
Posts: 1
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
Hi,

I am trying to replace my TP500 with Hive 2 however the wiring does not seem to line up.

I have no permanent neutral or heating off wire. Both of which are indicated as required in the Hive installation guide (N & 2).



Any advice would help.

Regards,
Ben


Attachments:
15224617_10155243871530110_1346036566_o.jpg
15224617_10155243871530110_1346036566_o.jpg [ 76.39 KiB | Viewed 146 times ]
bg.png
bg.png [ 32.87 KiB | Viewed 146 times ]
Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  


suspicion-preferred